Nyheder

Jun 11, 2016

Ferietur til Dronningens Ferieby


Mandag den 23. maj tog 5 beboere fra Nordstjernen på sommerhustur til ”Dronningens Ferieby” i nærheden af Grenå på Djursland.

Det er andet år i træk, at friplejehjemmet arrangerer sådan en tur for nogle af beboerne.


Denne gang var Sanne Larsen, Lisbeth Bennedsgaard og Margit Jokumsen med som personale, og de kan berette om et godt sted at besøge.

- Det er et super godt sted at være. Vi bestiller hjemmefra, og så er alt klar, når vi kommer, fortæller Sanne Larsen, som også var med på turen i 2015.

Men inden turen gik mod Grenå, skulle middagsmaden lige nydes hjemme på Nordstjernen. Eftermiddagen blev så brugt på transport, og man nåede da også lige en gåtur, inden den medbragte aftensmad blev nydt.

Efter morgenmaden tirsdag blev der tid til et besøg på det nært liggende Kattegatcenter, hvor frokosten også blev indtaget. Der blev så tid til en middagssøvn, inden der blev klædt om i det fine pus, inden aftenturen gik til Hotel Havlund, hvor der blev serveret middag.

Klar til festmiddag. 

Dagen sluttede med hygge i feriehuset med kaffe og en Irish Coffee. En af beboerne var også med i 2015, og da blev der også serveret denne drik, så nu er det en tradition. Efter en god nats søvn og morgenmad gik turen hjem til Sparkær, som bussen nåede ved middagstid.

-  Det har været en rigtig fin tur med en passende afstand. Der er ikke for langt at køre, og beboerne får set noget på vejen. To overnatninger er også tilpas, for som personale får vi ikke sovet så meget, men vi har haft det godt, slutter Sanne Larsen.


Velkommen hjem 

Se flere billeder her.


Kategori: Nordstjernen
Skrevet af: HPJO